دقیقا هفت سال پیش بود که مدیر بخش اطفال شدم،  کار اصلی بنده درمان بیماران دیابتی بود. اینکه چقدر سخت خانواده ها با این بیماری و اسم بیماری مواجه میشدن و انگار دنیا رو سرشون آوار میشد .اما نکته مهم برای من دیابت نبود چون میدونستم اگر هر کسی درباره هر چیزی علم آن را داشته باشه قطعا می‌تونه موفق سپری کنه اون مسئله رو و دیابت هم اگر خانواده ها با علم دربارش آگاهی صحیح داشته باشن نگرانی به این بزرگی رو متحمل نمیشدن.کودکانی که از سن پایین دچار افسردگی میشدن وافسردگی باعث شده بود بچه ها نتونن درک صحیحی از توانمندی های زندگیشون داشته باشن. تا اینکه طرحی نوشتم که بچه ها توانمند شوند پدر کنارش قندشون هم کنترل میکردن و به شکل مقاله چاپ شد .همین عامل باعث شد تا این طرح رو به شکل یک پکیج عالی برای همه افراد بنویسم که اگر بتوانند خودشون رو توانمند کنند و روزی دچار مشکلی در زندگیشون شوند بتوانند این بحران رو پشت سر بزارن.این طرح از سن ۵_۲۱ سال نوشته شده که شامل سه پکیج آموزشی هست .
فن بیان که با فن بیان محیط بیرون متفاوت هست و بر اساس تشخیصی که از مشکلات کودک داده میشود به کودک مهارت فن بیان داده میشود پدر کنارش تمرین شبانه بر اساس مشکلات روان شناختی که دارد .مثلا استرس درس خواندن دارد راهکار استرس درس خواندن و سبک مطالعه صحیح داده میشود و باید به شکل فن بیان ارائه دهد.

نکته دوم اینکه تمام صفر تا صد تمرین های آتیکت های اجتماعی از آداب معاشرت تا آداب مهمانی رفتن و پوشیدن واداب رستوران و… را از سنین پایین به کودکان آموزش میدهیم تا نگران ارتباط در اجتماع نباشند که منجر به انزوای اجتماعی شود.

در پکیج دوم که هوش هیجانی هست شناخت احساسات به کودکان آموزش میدهیم که با هیجانات خود آشنا شوند و حل مسئله کردن را یاد بگیرن.

در پکیج سوم که استعداد یابی هست ما بعد از اینکه دو پکیج اول آماده شد فرزندانمان جهت استعداد یابی معرفی می‌شوند و بر اساس آن به اساتید مطرح موسیقی و ورزشی و هنر و… ارجاع داده میشود و پس از موفقیت در تمام دوره های خود به شکل مربی و در سه سطح کمک مربی و سپس مربی و در نهایت استادی مشغول به فعالیت می‌شوند.